Risicobewustzijn creëren bij de eindgebruiker over IT- Security


Loohuis Installatietechniek is druk bezig om haar IT-security te optimaliseren. Hiervoor heeft Loohuis een externe partij ingehuurd die het IT-security proces aan het licht heeft gebracht. Nu zijn er een aantal punten naar voren gekomen waar Loohuis graag mee verder wil. Zo wil Loohuis Installatietechnieken graag risicobewustzijn creëren bij de eindgebruiker over IT-security.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Gezien de omvang van de organisatie en de diversiteit van de medewerkers is het niet mogelijk om iedereen op dezelfde manier te informeren over de IT-security. Loohuis wil graag onderzoeken hoe zij als organisatie er wel voor kunnen zorgen dat alle gebruikers voldoende bewust worden van de IT-security. Op welke wijze moet Loohuis de medewerkers informeren en opleiden? Welke groepen medewerkers moet Loohuis onderscheiden bij het informeren? En op welke frequentie moet Loohuis de medewerkers informeren/opleiden? Wat zijn dan de belangrijkste punten die Loohuis de medewerkers bij moeten brengen?


Dit bieden wij jou!

  • Een stage- of afstudeervergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Of heb jij misschien al een idee? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven