top of page

Slimme en duurzame vrachtwagen creëren


Bij het transporteren van producten zijn de momenten van laden en lossen het meest kwetsbaar. De meest voorkomende vorm van schade waar Bouwmetaal mee te maken heeft, zijn krassen op het oppervlak van de producten. Als het product bekrast is, kan het in de meeste gevallen niet worden gebruikt en moet het worden vervangen. Wat betekent dat er een nieuw product moet worden geproduceerd, vervoerd en gemonteerd. Dit zorgt voor vertraging in het proces en extra werk voor medewerkers.


Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.


Jouw uitdaging

Bouwmetaal wil veilig, duurzaam en kwalitatief vervoer verder verbeteren, zonder gebruik te maken van plastic afval en andere vervuilende materialen. Bouwmetaal is op zoek naar een oplossing om beduidend minder met de constructiedelen te hoeven bewegen, omdat de meeste schade tijdens dit proces ontstaat. Kun jij als IO-student de ultieme oplossing bedenken en tot detail uitwerken?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page