top of page

Slimme instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers


Help jij Loohuis de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerker simpeler, sneller en veiliger te maken?

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Een organisatie met personeel heeft vrijwel altijd te maken met in-, door- en uitstroom. Bedrijven krijgen te maken met personeelswisselingen of er komen IT gerelateerde incidenten voor. Een personele wijziging of het oplossen van een incident kost de IT-afdeling vaak veel tijd.

Loohuis Installatietechniek heeft nog niet beschreven wat er op het gebied van ICT nodig is voor de instroom, doorstroom & uitstroom van personeel. Wat zij merken is dat veel medewerkers niet de juiste rechten hebben, omdat ze zijn doorgestroomd naar een andere functie of omdat de ICT niet weet welke rechten iemand nodig heeft. Ook komt het wel eens voor dat bij de uitstroom van medewerkers de ICT-omgevingen van die medewerker nog intact is. En onderzoek jij hoe Loohuis incidenten kan voorkomen of de afhandeling automatiseert?


Dit bieden wij jou!

  • Een stage- of afstudeervergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Of heb jij misschien al een idee? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page