top of page

Slimmer werken met AI


Heb jij een passie voor artificial intelligence (AI) en wil je deze passie inzetten om de toekomst van de bedrijven die aangesloten zijn bij de hub te verbeteren?


Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

In de afgelopen jaren heeft artificial intelligence (AI) een enorme impact gehad op verschillende sectoren en industrieën. Ook in de wereld van bedrijven en ondernemingen wordt AI steeds meer gebruikt om processen te optimaliseren, beslissingen te ondersteunen en nieuwe kansen te ontdekken. De bedrijven die aangesloten zijn bij de Innovatiehub Tubbergen opereren in verschillende markten en sectoren. Wij geloven dat AI ook voor deze bedrijven grote kansen kunnen bieden, maar tegelijkertijd ook uitdagingen met zich meebrengt. Daarom willen wij graag onderzoeken welke invloed AI heeft op deze bedrijven en hoe de bedrijven kunnen voorbereiden op de toekomst.


Jij duikt in de wereld van AI en ontdekt hoe AI momenteel wordt toegepast in de markten waarin de bedrijven van de hub opereren. Welke kansen en uitdagingen brengt dit met zich mee?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met deze uitdagende opdracht en de toekomst van onze bedrijven te verbeteren met jouw expertise in artificial intelligence? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page