top of page

Stage Buitendienst Wonen

Bijgewerkt op: 5 dec. 2023


Ben jij iemand die in zijn stage of leer-werktraject op zoek is naar veel afwisseling in werkzaamheden. Zodat jij straks kan bepalen wat jou het leukst lijkt om te doen?

Wie wij zijn? Sinds 2006 is Studio Damhuis in Fleringen bezig met het adviseren, ontwerpen en realiseren van gave interieurinrichtingen voor woningen in het midden tot hogere segment, zowel in Nederland als daarbuiten.


Wat Studio Damhuis onderscheidt, is hun expertise in maatwerk. Ze gaan met de klant om tafel, bespreken de wensen en behoeften en rollen van daaruit een op maat gemaakt plan uit. Studio Damhuis gaat zelfs een stap verder door te helpen bij de bouw of verbouwing en hun netwerk van stukadoor en aannemers in te schakelen als dat nodig is.


Jouw uitdaging

Jij bent samen met je collega’s van de buitendienst de ene dag bezig met het leggen van een visgraten of pvc vloer. En de andere dag zet je de meubels in elkaar. Ook ben je verantwoordelijk voor het ophangen van de verlichting en de (automatische) gordijnen. Samen zorg je met jouw collega's voor de ‘Final Touch’ op locatie. Een belangrijke schakel binnen organisatie. En een unieke kans om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen.


Word jij enthousiast over bovenstaande en kan je niet wachten om samen met Studio Damhuis de plannen die zijn uitgewerkt voor de klanten te realiseren?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Studio Damhuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page