top of page

Stage Communicatie en IT


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jouw passie voor technologie en communicatie kunt combineren? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf en draait mee bij verschillende afdelingen.


Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Loogisch vindt dat technische oplossingen de wereld juist makkelijker moeten maken en wij hopen dat jij als stagiair daar een steentje in bij kan dragen. Bij Loogisch Communicatie en IT creëren zij telefonie omgevingen voor hun klanten. Aan jou de taak om tijdens je stage informatie te verzamelen bij klanten om zo telefonie applicaties die Loogisch levert beter te laten aansluiten op de werkzaamheden van de klant. Zo werk je de ene week mee aan projecten en help jij de engineers om de omgevingen bij klanten in te richten. En zit je de andere week bij de servicedesk om de vragen van klanten over de omgevingen zo goed mogelijk op te lossen.


Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat echt bij jou past. Ben jij communicatief sterk, geduldig en denk je graag in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten?

Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page