top of page

Stage financieel administratief medewerker

Bijgewerkt op: 26 sep. 2022


Zoek jij een stageplek waar je in jouw vakgebied veel praktijkervaring op kan doen? En lijkt het jou leuk om eens een kijkje te nemen op financiële afdeling van een sloop- en asbestsaneringsbedrijf? Lees dan vooral verder!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Bij Kamphuis Sloopwerken krijg jij de mogelijkheid om je collega’s te ondersteunen bij de financiële administratie. De ene dag help je met het verwerken van in- en verkoop facturen alsook bankboeken. En de andere dag ben je bezig met allerhande voorkomende werkzaamheden. Voor een leuke afwisselende stagplek zit je bij Kamphuis op het juiste adres!


Tijdens jouw stage krijg jij de kans om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. En wij helpen jou daar graag bij. Maar met jouw interesse in cijfers, oplossingsgerichtheid en dosis enthousiasme moet dat helemaal goed komen. Wist je dat je tijdens jouw stage bij Kamphuis Sloopwerken extra wordt begeleid? Niet alleen door je collega’s bij Kamphuis, maar ook door de Innovatiehub Tubbergen?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten?

Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page