top of page

Stage meewerkend voorman


Zie jij jezelf als een meewerkend voorman in de sloopwereld? Dan hebben wij bij Kamphuis Sloopwerken dé stage voor jou!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Als meewerkend voorman ben jij medeverantwoordelijk over verschillende sloopprojecten. Je zorgt er samen met het team voor dat het project op tijd wordt voltooid. Maar dat is niet alles! Jij zorgt ervoor het project op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd en dat het team optimaal samenwerkt. Kortom, een uitdagende stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en waarbij je veel kunt leren over leiderschap, verbeterprocessen en natuurlijk sloopwerkzaamheden!


Jij bent iemand die het voortouw neemt en anderen weet te motiveren. Daarnaast ben jij ook handig en werk je graag mee aan de sloopwerkzaamheden. Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte meewerkend voorman in de sloopwereld?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page