top of page

Stage calculator

Bijgewerkt op: 10 okt. 2022

Word jij enthousiast van cijfers, berekeningen maken en leren door te doen? En ben jij op zoek naar een stage waar jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van calculeren? Dan is dit dé stage die jij zoekt!


Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?Jouw uitdaging

Als stagiaire calculatie krijg je bij Loohuis Installatietechnieken een uniek kijkje in de keuken. Jouw collega’s laten je kennismaken met het proces van het opstellen van begrotingen en alle bijkomende aspecten die belangrijk zijn. Zo ga jij aan de slag met het maken en controleren van calculaties voor diverse projecten, het uitwerken van offertes en het opvragen van prijzen bij leveranciers en onderaannemers. Je werkt nauw samen met werkvoorbereiders, tekenaars en projectleiders om samen ervoor te zorgen dat de projecten een vliegende start krijgen. Ga jij die uitdaging aan?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page