Stage service & support medewerker

Bijgewerkt op: 3 aug.


Wil jij een vliegende start maken in het IT-werkveld? En ben jij op zoek naar een stageplek? Dan is dit een Loogische stap! Bij Loogisch krijg jij namelijk de mogelijkheid om stage te lopen op Support & Service afdeling.


Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?
Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode ondersteun jij bij het uitvoeren van binnenkomende serviceorders en help jij bij het oplossen van servicetickets. Jij krijgt de kans om als Service & Support medewerker zoveel mogelijk zelfstandig incidenten en serviceverzoeken af te handelen, waarbij je prioriteit bepaalt aan de hand van impact en urgentie. Waar mogelijk bied je eindgebruikers direct een oplossing, wanneer dit niet mogelijk is zet je de melding door. Bij Loogisch krijg je dan ook de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen! Kom jij binnenkort een kop koffie drinken?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten?

Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven