top of page

Stage werkplaats: Procesoptimalisatie en Voorraadbeheer

Ben jij een gedreven student die graag praktijkervaring op wil doen in de technische- en bouwwereld? Dan is dit de stage voor jou!


Wie wij zijn? Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen van bijzonder mooi maatwerk. Bij Bouwmetaal worden prefab vervaardigde dak- en gevelbekledingen uit allerlei materialen, na voorbereiding in de werkplaats, op het juiste moment naar de bouwlocaties gebracht. Op de bouwlocaties worden deze door eigen teams van specialisten aangebracht.


Jouw uitdaging

Tijdens deze meeloopstage krijg je de kans om het productieproces in de werkplaats van Bouwmetaal te verbeteren en stroomlijnen. Je werkt aan verschillende aspecten van procesoptimalisatie en voorraadbeheer. Je zult je dus bezighouden met het analyseren van de voorraad en bepaalt de minimale voorraadniveaus om verspilling te minimaliseren en de efficiëntie te vergroten.


Daarnaast onderzoek je de meest efficiënte plekken om specifieke producten/materialen op te slaan in de werkplaats van Bouwmetaal, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en stroomlijnen met het werkproces. Je zult dan ook betrokken zijn bij het ontwerpen en inrichten van de stellingen om de ruimte in de werkplaats zo optimaal mogelijk te benutten.


Je komt in een team van ervaren mensen te werken, waarbij samenwerken en van elkaar leren centraal staat. Daarnaast wil Bouwmetaal jou een flexibele leeromgeving bieden waarin jij de mogelijkheid hebt om aan te geven wat je graag zou willen leren!


Klaar om jouw passie voor procesoptimalisatie en voorraadbeheer in de praktijk te brengen en tegelijkertijd de bouwwereld te ontdekken? Grijp dan nu je kans!


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page