top of page

Stage werkvoorbereider bouw & infra

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022

Als student Middenkader Bouw & Infra aan de slag in de Sloopbranche? Dat kan! Bij ons is geen dag hetzelfde. En tijdens jouw stage krijg jij de kans om dit te ervaren. Bij Kamphuis kan jij er namelijk achter komen wat je leuk vind door het gewoon uit te proberen!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?
Jouw uitdaging

Van het meegaan naar sloop- en renovatieprojecten tot aan het voorbereiden, plannen, bewaken en controleren van deze projecten. Jij zit samen met je collega's voornamelijk op kantoor om gezamenlijk ervoor te zorgen dat de werknemers op de sloop het project zorgvuldig kunnen uitvoeren. Zo houd jij je bezig met wet-regelgeving en vergunningen, maar controleer jij ook de veiligheid. En mochten er materialen en/of machines nodig zijn om het project uit te voeren. Dan neem jij dat ook op in de werkplannen. Maar voordat je de collega's op kantoor gaat helpen met de voorbereiding, is het belangrijk dat je eerst ervaring buiten op doet! Ga jij de uitdaging aan?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page