Stage project monteur beveiliging

Bijgewerkt op: 3 aug.


Ben jij op zoek naar een stage waar jij je verder kan ontwikkelen als project monteur beveiliging en volg jij een opleiding richting de Elektrotechniek? Dan ben je aan het juiste adres want een leerzame stageplek, dat hebben wij!


Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?
Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode ga jij met jouw begeleider op pad om ervaring op te doen in hoe alarmsignaleringsystemen, brandmeld- en ontruimingssystemen, camera-observatiesystemen, toegang controlesystemen, (zorg) domotica en IoT-oplossingen werken. Ook leer je hoe deze systemen gemonteerd en gecontroleerd moeten worden zodat de klant straks een beveiligingssysteem heeft die werkt. Jij leert dus tijdens je stageperiode bij Loogisch hoe om te gaan met technische systemen voor beveiliging en veiligheid. Hoe deze systemen zijn opgebouwd en waarom ze zo functioneren. Bij Loogisch krijg je dan ook de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen. Grijp jij die kans? Laten we snel een kop koffie drinken!Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten?

Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven