top of page

Stage werkvoorbereider installatietechnieken / werktuigbouwkunde

Bijgewerkt op: 10 okt. 2022

Ben jij op zoek naar een stage waar jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van werkvoorbereiding in de Woningbouw & Utiliteit? Lijkt het jou leuk om een kijkje in de keuken te nemen bij Loohuis Installatietechnieken en werk jij graag samen met een hecht en gezellig team? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode krijg jij de mogelijkheid om ervaring op te doen in een team van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en het uitwerken van tekeningen. Je maakt daarnaast de bijbehorende berekeningen en dimensioneert de installaties. Ook ga je mee naar (bouw-) vergaderingen om de actiepunten te verwerken en uit te zetten. Aangezien de werkzaamheden erg divers zijn en er verschillende soorten projecten lopen krijg je de mogelijkheid om jezelf tijdens deze stage verder te ontwikkelen. Dus ga jij die uitdaging aan?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page