top of page

TikTok inzetten als marketingkanaal


Moet de Innovatiehub Tubbergen wel of geen TikTok inzetten? Deze vraag houdt ons al een langere tijd bezig.

Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?Jouw uitdaging

Wie succesvol wil zijn op social media, moet in staat zijn om mee te bewegen met deze snel veranderende online wereld. Met meer dan een biljoen gebruikers krijgt TikTok een steeds belangrijke rol in het bedrijfsleven. Zeker voor bedrijven met een jongere doelgroep is het een erg interessant platform om merkbekendheid te generen.


Maar past TikTok ook bij de Innovatiehub Tubbergen? Voordat de Innovatiehub begint met TikTok, is het van belang om te onderzoeken of dit social media platform wel iets kan bijdragen aan de huidige marketingstrategie. Jij onderzoekt de haalbaarheid en effectiviteit van TikTok als marketingkanaal voor de Innovatiehub Tubbergen. Voegt TikTok iets toe aan de marketingstrategie van de Innovatiehub? Zo ja, wat wil de doelgroep graag zien?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page