top of page

Toekomstige arbeidskrachten in de technische sector in de gemeente Tubbergen


Ben jij op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht? Wil jij bijdragen aan het vinden van oplossingen voor een belangrijk vraagstuk op de arbeidsmarkt? Dan hebben wij een interessante opdracht voor jou!

Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Als gemeente Tubbergen staan we voor een belangrijke vraag: hoe groot is het arbeidsmarktpotentieel van MBO- en HBO-afgestudeerden met technische kennis in de komende jaren? Dit is een cruciale vraag voor de toekomst van onze regio en daar kun jij ons bij helpen!


Jouw missie is om te onderzoeken hoeveel arbeidskrachten met technische kennis op MBO- en HBO-niveau er beschikbaar zullen zijn in de gemeente Tubbergen in 2024 en de jaren daarna. Je gaat op zoek naar de huidige situatie op het gebied van technisch talent in de gemeente Tubbergen en onderzoekt de trends en ontwikkelingen in de technische sector. Maar dat is nog niet alles! Ook ga je op zoek naar de beste manieren om deze talenten te vinden en te binden aan de regio.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij klaar voor de uitdaging om het technisch talent in Tubbergen naar grote hoogte te tillen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page