top of page

Toepassingen van Elektrische zout accu’s voor duurzame energieopslag


Wil jij een steentje bijdragen aan de optimalisatie van de integratie van elektrische opslag in de installatie techniek? Loohuis Installatiegroep streeft naar duurzame oplossingen en is op zoek naar manieren om duurzame energie op te slaan. Op dit moment onderzoekt Loohuis de mogelijkheden van elektrische opslag in zoutaccu’s van (duurzame) energie en wil graag weten hoe deze het beste kan worden geïntegreerd in de installatie.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Het duurzaam opslaan van energie is een belangrijke uitdaging in de energietransitie. De elektrische zout accu is veelbelovend vanwege de hoge opslagcapaciteit, lange levensduur en aan het einde van zijn levensduur 97% is deze accu herbruikbaar.


Om deze technologie te integreren bij utiliteit en industriepanden, is het belangrijk om onderzoek te doen naar de verschillende eigenschappen van elektrische opslag en hoe deze het beste geïntegreerd kunnen worden in de technische installaties in combinatie met opwek (pv), afname uit het openbare net en verbruikers in het pand


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Of heb jij misschien al een idee? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page