top of page

Transformeer de samenwerking: Optimaliseer Microsoft Teams bij Loohuis Installatietechnieken

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023


Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht waarbij je je kunt richten op de praktische toepassing van Microsoft Teams binnen Loohuis Installatietechnieken? Dan ben je met deze opdracht aan het juiste adres!


Bij Loohuis Installatietechnieken speelt Microsoft Teams een belangrijke rol in hun interne communicatie en samenwerking. Ze zien alleen dat er nog veel potentieel is om deze samenwerking tussen teams te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Daarom is deze opdracht gericht op de praktische toepassing van Teams en hoe vooral de juiste structuur en werkwijze geïmplementeerd kunnen worden.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Jouw uitdaging is te onderzoeken wat de meest effectieve structuur en werkwijze is voor Loohuis binnen Microsoft Teams. Daarnaast ga je strategieën ontwikkelen om de medewerkers en gebruikers van Teams te ondersteunen bij het begrijpen, leren en effectief benutten van deze tool. Het doel hierbij is om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en de overgang naar een geoptimaliseerde Teams-omgeving vloeiender te maken.


Ben jij klaar om de digitale toekomst van Loohuis vorm te geven en onze Teams-omgeving te optimaliseren voor een naadloze samenwerking?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page