top of page

Veilig werken op hoogte: Innovatie in valpreventie

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023

Nieuwsgierig naar een uitdagende mogelijkheid om veiligheid op hoogte naar een hoger niveau te tillen? Bouwmetaal heeft de perfecte kans voor jou!


Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen van bijzonder mooi maatwerk, waarbij prefab vervaardigde dak- en gevelbedekleding uit allerlei metalen na de voorbereiding in de werkplaats, op het juiste moment gebracht worden naar de bouwlocaties, waar deze door eigen teams van specialisten of beter genoemd zinkmeesters worden aangebracht.

Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.


Jouw uitdaging

Het monteren van het genoemde maatwerk gebeurt in de meeste gevallen hoog boven de grond, waarbij bijvoorbeeld een dakrand moet worden afgewerkt met een afdekkap. In de praktijk loopt men dan tegen het probleem aan dat een randbeveiliging daar niet toe te passen is.


Valgevaar is een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat om van hoogte te vallen, moeten er maatregelen genomen worden. Jouw rol is om onderzoek te doen naar geavanceerde valpreventiemethoden die specifiek relevant zijn voor de uitdagingen waarmee Bouwmetaal te maken heeft. Dit onderzoek voer je uit binnen het kader van de Veiligheidsladder van Lansink. Ook analyseer je de wettelijke vereisten en richtlijnen met betrekking tot werken op hoogte en vertaal je deze naar praktische en werkbare oplossingen.


Help jij ons zo hoog mogelijk te klimmen op de veiligheidsladder van Lansink en zo veilig mogelijk te werken?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page