top of page

Veilig werken op hoogte


Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen van bijzonder mooi maatwerk, waarbij prefab vervaardigde dak- en gevelbedekleding uit allerlei metalen na de voorbereiding in de werkplaats, op het juiste moment gebracht worden naar de bouwlocaties, waar deze door eigen teams van specialisten of beter genoemd zinkmeesters worden aangebracht.

Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.


Jouw uitdaging

Het monteren van het genoemde maatwerk gebeurt in de meeste gevallen hoog boven de grond, waarbij bijvoorbeeld een dakrand moet worden afgewerkt met een afdekkap. In de praktijk loopt men dan tegen het probleem aan dat een randbeveiliging daar niet toe te passen is.


Valgevaar is een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat om van hoogte te vallen, moeten er maatregelen genomen worden. Er zijn verschillende wettelijke regels en richtlijnen opgesteld als het gaat om werken op hoogte. Maar welke beveiligingsmogelijkheden zijn er voor Bouwmetaal? Wat zijn de eisen? En hoe kan Bouwmetaal aan de regels en richtlijnen voldoen?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page