top of page

Veilig werken op hoogte: innovatie in valpreventie

Nieuwsgierig naar een uitdagende mogelijkheid om veiligheid op hoogte naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben de perfecte kans voor jou!


Binnen de Innovatiehub Tubbergen zijn er meerdere bedrijven die werkzaamheden op hoogte verrichten. En deze bedrijven streven altijd naar het verhogen van hun veiligheidsstandaarden, vooral op plaatsen waar werken op hoogte een extra uitdaging vormt. In de praktijk zie je namelijk regelmatig dat randbeveiliging bijvoorbeeld niet in elk geval mogelijk is.


Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?Jouw uitdaging

Valgevaar is een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat om van hoogte te vallen, moeten er maatregelen genomen worden. Jouw taak is een overkoepelend onderzoek te doen naar geavanceerde valpreventiemethoden die geschikt zijn voor de uitdagingen van de bedrijven. Hierbij houd je niet alleen rekening met de wettelijke vereisten en richtlijnen met betrekking tot werken op hoogte, maar vertaal je deze ook naar praktische en werkbare oplossingen. Bovendien ligt de focus op het onderzoeken en evalueren van (bestaande) meetbare criteria en methoden om de veiligheid op hoogte te waarborgen.


Help jij ons zo veilig mogelijk te werken?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page