top of page

Verbeteren van de bedrijfsprocessen

Bijgewerkt op: 25 apr.


Help jij Kamphuis Sloopwerken met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen? Goedlopende bedrijfsprocessen zijn cruciaal voor de gezondheid van een bedrijf. Om deze reden zijn ze bij Kamphuis Sloopwerken continu bezig met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

De optimalisatie van de bedrijfsprocessen is heel belangrijk om verspilling en knelpunten tegen te gaan. Omdat bedrijfsprocessen met elkaar in verbinding staan, heeft een foutje op één plek in het proces gevolgen voor de hele organisatie. Dit kun je tegengaan door alle bedrijfsprocessen tegen het licht te houden en te stroomlijnen, zodat je erachter kan komen hoe je het bedrijfsproces slimmer kunt laten verlopen. Kan jij met jouw frisse blik Kamphuis Sloopwerken verder helpen met het optimaliseren van de processen.Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


61 weergaven0 opmerkingen
bottom of page