top of page

Verduurzaam het pand van Bouwmetaal

Bijgewerkt op: 12 mei


Heb jij interesse in duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen? Dan hebben wij de opdracht voor jou!

Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.

Jouw uitdaging

Je hoort het steeds vaker: duurzaam ondernemen. Je kunt bijna niet meer om de term ‘duurzaamheid’ heen. In de hedendaagse wereld is duurzaam ondernemen niet iets nieuws meer. Als ondernemer is een van de eerste stappen richting een duurzame onderneming, het verduurzamen van het bedrijfspand. Het verduurzamen van je bedrijfspand, zorgt ervoor dat het pand energiezuiniger wordt. Doordat er minder energie verbruikt wordt, zullen ook de kosten omlaag gaan. Maar dat niet alleen, je draagt ook een steentje bij aan het milieu en het zorgt voor een goede reputatie.


Om deze redenen wil Bouwmetaal graag onderzoek doen naar wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van het bedrijfspand. Hoe kan Bouwmetaal duurzaam worden? Hoe pak je dit slim aan? Is het verduurzamen van het bedrijfspand rendabel?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page