Verhoog de customer loyalty van Loogisch

Bijgewerkt op: 4 dagen geleden


Geef jij de customer loyalty van Loogisch een boost? Als bedrijf doe je er alles aan om een klant zo lang mogelijk aan je te binden. Dit noemen we customer loyalty oftewel klantenbinding. Om zowel op korte als lange termijn succesvol te zijn, is de duur van zo'n relatie van groot belang. Klantenbinding is een proces dat op verschillende niveaus beïnvloed kan worden door organisaties.

Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?


Jouw uitdaging

Het verhogen van de customer loyalty, verhoogt de kans dat klanten, trouwe, terugkerende klanten worden die zorgen voor een continuïteit in omzet. Dit is cruciaal voor Loogisch, dat als bedrijf wil blijven groeien. Maar wat is daarvoor nodig? Welke mogelijkheden zijn er voor Loogisch om de klantbinding op lange termijn te vergroten? En daar hebben wij jou voor nodig.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En je ontvangt tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan
Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven