Werk jij met ons mee aan een circulair businessmodel?


Kamphuis Sloopwerken vindt het maar wat belangrijk om hun steentje bij te dragen in de circulaire economie. Bij het zorgvuldig slopen van een bouwwerk, worden gebruikelijk veel materialen als afval beschouwd. Kamphuis is van mening dat dit anders kan! Vandaar dat zij een aantal jaren geleden dochteronderneming Omgekeerd Bouwen zijn gestart. Hier krijgen materialen die uit de sloopprojecten worden gehaald een tweede leven.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Niet alleen het gebouw zelf is her te gebruiken, ook de spullen die wij in deze gebouwen vinden verdienen een tweede leven. Technische apparaten, planten of andere producten, we kunnen er vast iets mee! Maar wat dan? En hoe bouwen we hier een business model omheen, zodat het ook bedrijfsmatig interessant is?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

  • En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaanGa jij de uitdaging aan?

Heb jij interesse in circulariteit en ben jij iemand die graag in een duurzame omgeving wil werken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven