top of page

Jouw uitdaging

 

Een totaalplaatje van de klantenwaarde. Dat is wat Loogisch graag inzichtelijk wil hebben. Maar om tot deze informatie te komen is het belangrijk dat er een aantal gegevens uit verschillende systemen zoals TopDesk en 4ps in één systeem komen te staan zodat de verschillende onderdelen van de klantwaarde met elkaar wordt vergeleken en de totale klantwaarde wordt bepaald.

 

De enige manier om dit te kunnen automatiseren is door middel van Power BI. En met jouw kennis in deze software kan Loogisch met behulp van de rapportages uit de Power BI de klantenwaarde bepalen. Heb jij al een idee? Laat het vooral weten!

 

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht.

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub.

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan​

loogisch.png

Procesoptimalisatie Management Data 

Bekijk hier de opdracht!

Wie zijn wij? 

Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend.

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
bottom of page