top of page

Jouw uitdaging

 

Ben je op zoek naar een stage, waar je direct aan de slag kunt met uitdagende projecten en heb jij graag contact met partners en klanten? Dan is Loogisch de plek voor jou!

 

Als stagiair sales en accountmanagement heb jij affiniteit met techniek (communicatie, IT, domotica & beveiliging) en ben je commercieel ingesteld. Je werkt en ondersteunt de sales- account- en projectmanagers en krijgt de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen. Wil jij je graag verder ontwikkelen op dit gebied?

 

 

Functieomschrijving

Telefonisch vragen beantwoorden van partners / klanten

Maken, versturen en opvolging van offertes + het verwerken van bestellingen

Het uitbouwen van de relatie met partners

Het bijwerken en up to date houden van het CRM systeem

 

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht.

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub.

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan​

loogisch.png

Stage Sales & Accountmanagement 

Bekijk hier de opdracht!

Wie zijn wij? 

Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen  betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend.

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
bottom of page