top of page

Jouw uitdaging

 

De Veiligheidsladder. Een beoordelingsmethode die de veiligheidsbewustzijn en het veilig handelen van een organisatie meet.  Aangezien er nog steeds veel bedrijfsongevallen plaatsvinden door onveilig handelen wordt veiligheid en het meten van veiligheid steeds belangrijker binnen de bouwsector. Ook Bouwmetaal wil graag meer gaan investeren in de veiligheidscultuur van de organisatie. En daar ligt voor jou de uitdaging om Bouwmetaal daar mee te helpen!

Want op welke trede van de veiligheidsladder staat Bouwmetaal nu? En wat moet Bouwmetaal doen om aan de veiligheidsbewustzijn en het veilig handelen van de veiligheidsladder te voldoen? Aangezien trede twee en drie op korte termijn verplicht worden binnen de Bouwsector is Bouwmetaal op zoek naar jou! Een integrale veiligheidskunde student die een beetje bekend is met de veiligheidsladder (geen must) maar die vooral deze uitdaging met twee handen aan wil pakken.

Dus ben jij die student die we zoeken? Laat het dan vooral weten!

Dit bieden wij jou!

 

Een stagevergoeding van 400 euro

 Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

 Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je ook begeleiding krijgt bij je plan van aanpak en verdediging. En ontvang je tips over de taal, inhoud en lay-out van je opdracht

 Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

 En goed om te weten: met jouw advies wordt altijd wat mee gedaan 

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!
Logo Bouwmetaal.png

Op welke trede van de veiligheidsladder staat Bouwmetaal?

Bekijk hier de opdracht!

Wie zijn wij? 

Wij zijn Bouwmetaal. De metaalmeesters uit Tubbergen. En een van de bedrijven binnen de Innovatiehub. Ben jij benieuwd

wie wij zijn en wat wij doen?  

bottom of page