top of page
DSC02111-min.jpg

DE BEDRIJVEN

De oprichters Kamphuis Sloopwerken, Loogisch, Bouwmetaal en Loohuis Installatietechnieken zagen de potentie niet alleen in het binden van studenten aan hun bedrijven, maar ook mogelijkheden voor het ondersteunen van andere bedrijven. Na het succes van dit idee groeide het uit tot een samenwerking met in totaal acht bedrijven uit verschillende sectoren in de regio, waaronder bouw, techniek, ICT, design en handel.

Bouwmetaal is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van non-ferro metalen zoals zink, aluminium en koper. 

Middel 23_4x-8.png

Als totaalinstallateur verzorgt Loohuis Installatietechnieken alle installaties voor diverse projecten in de woningbouw, utiliteit, renovatie en retail.

Installatietechnieken_logo_RGB.png

Kamphuis Sloopwerken is een sloop- en saneringsbedrijf dat gespecialiseerd is in vraagstukken op het gebied van sloop, asbest- en bodemsanering, en circulariteit.

Logo Kamphuis.jpg

Loogisch zet techniek aan het werk, waarbij zij oplossingen bieden voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie.

00 LG Loogisch_CMYK_DIAP.jpg

Bij OWK produceren en monteren ze kunststof en aluminium bouwelementen zoals kozijnen, deuren, schuifpuien en vliesgevels.

Logo OWK.jpg

Studio Damhuis is een designstudio en store. Ze zijn gespecialiseerd in luxe privéwoningen voor onder andere interieur, bedrijfsruimten, meubel- en productontwerp.

Logo Damhuis.png

Robuust Digital is gespecialiseerd in design sprints, digital design (UX+UI), front-end development, back-end development en API-koppelingen.

ROBUUST-FC (002).png

Groothuis Handel is een handelsbedrijf dat zich bezig houdt met het aan- en verkopen van diverse oude (gebakken) bestratingsmaterialen.

Logo Groothuis Handel.png
DSC02682-min.jpg

STAGE- EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Wij bieden uitdagende stage-en afstudeeropdrachten aan voor mbo, hbo- en wo studenten van verschillende opleidingen. Bij ons gaat het er om dat we samen met jou gaan kijken hoe we jouw talenten kunnen inzetten.

bottom of page