top of page

Innovatiehub Tubbergen

We nemen je graag mee in ons verhaal: 

Vier bedrijven met één gemeenschappelijk doel. Het binden, boeien en behouden van jonge talenten in de regio Noord-Oost Twente. De Innovatiehub Tubbergen is een samenwerking tussen vier bedrijven in de gemeente Tubbergen. Opgericht in juli 2017 om de deuren open te houden voor jonge talenten in de regio. En de projectmanager van de Innovatiehub helpt hen daarbij!

Training 3.png

Innovatiehub Tubbergen 

De Innovatiehub biedt uitdagende stage-en afstudeeropdrachten aan voor mbo, hbo- en wo studenten van verschillende opleidingen. Bij ons gaat het er om dat we samen met jou gaan kijken hoe we jouw talenten kunnen inzetten binnen de hub. Want zo zorgen we samen voor het beste resultaat. Voor jou als student, maar ook voor de bedrijven in de hub. Met locaties in Fleringen, Reutum, Tubbergen en een vestiging in Almelo wordt aan jou de unieke kans geboden om aan de slag te gaan binnen je eigen regio.

Werkwijze en voordelen

Uitdagende

opdrachten

Binnenkijken bij 4 bedrijven

Netwerk vergroten & kennis delen

Ontwikkelings-middagen 

Extra begeleiding

Slagen!

Méér dan een stage- of afstudeerplek.

Om zoveel mogelijk uit jouw stage- of afstudeerperiode te halen, biedt de Innovatiehub meer dan alleen een stage- of afstudeerplek.

Bij de Innovatiehub ga jij namelijk aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door masterclasses te volgen, die tijdens de ontwikkelingsmiddagen worden georganiseerd. Je krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen binnen de vier bedrijven in de hub. Je ontvangt extra begeleiding van de hubmanager, naast de inhoudelijke begeleiding van je bedrijfscoach. En door te sparren met de andere studenten in de hub vergroot je niet alleen je netwerk. Maar zorgen we er samen voor dat jullie allemaal een te gekke stageperiode tegemoet gaan. Want samen hebben we de toekomst!

16.jpg
Glenn_edited.jpg
Glenn van den Berg
Oud Projectmanager
Innovatiehub

Als Hubmanager weet je wat het onderwijs wil zien, maar ook waar de bedrijven belang bij hebben. Hierdoor help je de student om voor beide partijen een goed product op te leveren. 

Marcel Krikhaar.jfif
Marcel Krikhaar
Bouwmetaal

Binnen ons bedrijf krijgen we nu en in de toekomst te maken met vraagstukken waar wij zelf niet direct mee aan de slag kunnen. Het (tijdelijk) aan boord halen van een student biedt een uitkomst om daadwerkelijk te vernieuwen.

WhatsApp Image 2021-08-17 at 15.39.23.jpeg
Job Hollander 
Oud projectmanager Innovatiehub 

Als Hubmanager vond ik het vooral heel mooi om te zien dat je studenten echt een stap verder kan helpen in hun studie of carrière. Je ziet ze vanaf hun eerste dag tot de eindpresentatie groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

roy de witte.jpg
Roy de Witte
Gedeputeerde van Overijssel

Een Innovatiehub slaat de brug tussen het (hoger) onderwijs en het bedrijfsleven. Wij zijn blij met de totstandkoming van deze hub.

WhatsApp Image 2021-08-26 at 09.09.39.jpeg
Silke Leferink
Oud projectmanager Innovatiehub 

Innovatiehub Tubbergen is een win-win situatie voor de studenten, hubeigenaren en zeker ook voor de projectmanager. Iedereen leert van en met elkaar 

én het is meer dan leuk om daar onderdeel van uit te mogen maken 

bottom of page