top of page

INNOVATIE EN
TALENT, TUBBERGEN VERBINDT

De Innovatiehub bestaat uit een groep gedreven ondernemers en medewerkers die zich inzetten om talent te verbinden met de regio Tubbergen. We halen energie uit talenten, frisse blikken en mooie ontwikkelingen.

OVER ONS

Kamphuis Sloopwerken, Bouwmetaal, Loohuis Installatietechnieken en Loogisch zagen dat veel jongeren de stad verkozen boven Tubbergen, terwijl het hier barst van de mogelijkheden. In 2017 werd daarom de Innovatiehub Tubbergen opgericht: een organisatie vol innovatie en begeleiding voor talent.

Met nu acht verschillende bedrijven creëren we een stimulerende omgeving waar talent en organisaties samenwerken om de regio Noordoost Twente te versterken. Of je nu aan het begin staat van je carrière of al enige ervaring hebt, wij bieden kansen voor stages, afstudeerplekken, traineeships en banen, ongeacht je studierichting.

Ontdek de veelzijdigheid van de Innovatiehub Tubbergen. Hier draait het om ontmoeten, versterken en inspireren.

DOOR DE JAREN HEEN

In de loop der jaren hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt. Wat ooit begon met vier gedreven ondernemers, is uitgegroeid tot een stichting die nu acht ondernemers aan zich heeft weten te binden.

2017
Oprichting van Stichting
Innovatiehub Tubbergen
2019
Rebranding van de Innovatiehub Tubbergen
2021
60e student mogen verwelkomen
2024
Onze eigen locatie
2023
Aansluiten van 4 nieuw bedrijven voor de stichting
2022
Uitbreiding in personeel en oprichting Innovatiehub Tubbergen B.V.
Afbeelding van WhatsApp op 2024-03-14 om 15.49.33_36944f4b.jpg

WIJ WERKEN SAMEN MET

DIT ZIJN WIJ

Maud Tijscholte
MARKETEER / HR

De duizendpoot die moeiteloos schakelt tussen marketing, HR en diverse projecten. Met haar flexibiliteit en positieve instelling brengt Maud nieuwe energie in ons team, altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  • LinkedIn
TALENTENCOACH

Dé steunpilaar voor studenten en bedrijven. Met haar betrokkenheid en enthousiasme maakt ze de stageperiode voor studenten en organisaties niet alleen leerzaam, maar streeft ze ook naar het beste resultaat.

  • LinkedIn
COÖRDINATOR

De drijvende kracht achter de Innovatiehub Tubbergen. Met haar scherpe blik voor details en organisatorisch talent laat ze alles op rolletjes lopen. Haar vermogen om mensen te verbinden maakt haar een essentieel onderdeel van ons team.

  • LinkedIn
Lisa Haandrikman
MARKETEER

De creatieve geest achter de marketing voor de aangesloten bedrijven. Van slimme strategieën tot pakkende content. Met haar denkwijze brengt Lisa voortdurend nieuwe ideeën in.

  • LinkedIn
Elke Damhuis
HR-ADVISEUR

De onmisbare schakel tussen medewerkers en bedrijfsdoelen. Met en scherp oog voor talent en empathische aanpak, bevordert ze een positieve werkcultuur en ondersteunt ze de groei van de bedrijven.

  • LinkedIn
Femke Snijders
Anne-Fleur Theussing
bottom of page