top of page

JOUW LEER ERVARING

Naast je stage bij een van de bedrijven of zelfs meerdere bedrijven krijg je de mogelijkheid om masterclasses voor persoonlijke ontwikkeling te volgen, een kijkje achter de schermen bij de aangesloten bedrijven en ontvang je extra begeleiding van zowel de talentencoach als je praktijkbegeleider.

Leergierig, proactief, gewoon doen. En dat vooral samen met collega’s en andere bedrijven. Dat zijn de kenmerken van de Innovatiehub Tubbergen. Zie jij jezelf al groeien bij één van de aangesloten bedrijven?

DSC02007-bewerkt-min.jpg

VOOR STUDENTEN

Je bent volop aan het studeren of misschien wel bijna klaar met je studie. Tijd om alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd in praktijk te brengen tijdens een toffe stage! Je zoekt een organisatie die precies past bij jou en bij datgene wat je graag wilt ontwikkelen. Maar waar vind jij die plek? Waar kun je jouw talent en skills het beste inzetten, terwijl je begeleid wordt door betrokken professionals uit het vak? Bij ons vind je die ideale stageplek.

ONZE VOORDELEN

Uitdagende

opdrachten

Binnenkijken bij meerdere bedrijven

Netwerk vergroten & kennis delen

Ontwikkelings

middagen 

Extra begeleiding

Korte lijnen met

onderwijsinstellingen

MASTERCLASSES

Tijdens je stage of afstuderen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door deel te nemen aan masterclasses tijdens ontwikkelingsmiddagen. Je krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen binnen diverse bedrijven in de hub. Hieronder staan een aantal thema's van de masterclasses.

COMMUNICATIE

Tijdens deze training leer je om effectief te communiceren in diverse situaties. Je leert niet alleen hoe je helder en doelgericht kunt communiceren, maar ook hoe je actief kunt luisteren en kunt reageren. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende communicatiestijlen en -technieken, waardoor je beter kunt afstemmen op je gesprekspartner en conflicten kunt vermijden of oplossen.

PRESENTEREN

Tijdens de training leer je hoe je je boodschap helder kunt overbrengen. Welke drempels ervaar je hierbij en hoe stap je daaroverheen. Daarnaast leer je hoe je zelfverzekerder voor een publiek kunt staan en effectief kunt communiceren.

BEDRIJFSBEZOEKEN

Tijdens je stage of afstudeerperiode staan er meerdere bedrijfsbezoeken op de planning. Zo heb je niet alleen een beeld van het bedrijf waar je al stageloopt, maar biedt het je ook de kans om te zien hoe het  bij een ander bedrijf gaat.

DIT KAN JOUW ROUTE

ZIJN 

Oriëntatie

1

3

Aangenomen!?

5

Kick-off

7

Ontwikkel

programma

9

Geslaagd!

2

Kennismakings gesprek

4

Starten maar!

6

Evaluaties

8

Eindbeurs

STUDENTEN AAN HET WOORD

Sommige mensen weten van jongs af aan al wat ze later willen worden, voor veel mensen is dat niet zo duidelijk. Ben jij nog aan het ontdekken wat bij jou past? Wie weet helpen de verhalen onze (oud-)studenten jou wel!

"HET GAF ME VERTROUWEN"
HET VERHAAL VAN LOTTE
"IK HEB EEN CONTRACT
AANGEBODEN GEKREGEN"
HET VERHAAL VAN MENNO
DSC02682-min.jpg

STAGE- EN AFSTUDEEROPDRACHTEN

Wij bieden uitdagende stage-en afstudeeropdrachten aan voor mbo, hbo- en wo studenten van verschillende opleidingen. Bij ons gaat het er om dat we samen met jou gaan kijken hoe we jouw talenten kunnen inzetten.

bottom of page