top of page

Aan de slag als soldeerder?

Ben jij gek op metaal en techniek en wil jij graag stagelopen als soldeerder? Dat kan bij Bouwmetaal!


Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.


Jouw uitdaging

Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen van bijzonder mooi maatwerk. Bij Bouwmetaal worden prefab vervaardigde dak- en gevelbekledingen uit allerlei metalen, na voorbereiding in de werkplaats, op het juiste moment naar de bouwlocaties gebracht. Op de bouwlocaties worden deze door eigen teams van specialisten aangebracht.


Al het soldeerwerk gebeurt allemaal in eigen huis. Tijdens jouw stage ga je dus aan de slag in de werkplaats van Bouwmetaal, waarbij je lekker met je handen bezig bent. Met de juiste inzet en motivatie krijg je tijdens jouw stage veel ruimte om ervaring op te doen als soldeerder en werk je met het team aan verschillende projecten.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page