top of page

Stage als soldeerder – metaalbewerking en techniek

Bijgewerkt op: 29 apr.

Ben jij gepassioneerd over techniek en op zoek naar een stage waar je je handen uit de mouwen kunt steken en je technische talenten kunt ontdekken? Bouwmetaal verwelkomt jou met open armen!

Wie wij zijn? Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen en monteren van bijzonder mooi maatwerk op het gebied van non-ferro metalen als zink, gecoat staal en aluminium, koper, en ook composiet. Prefab vervaardigde dak- en gevelbekleding wordt na voorbereiding in de werkplaats, op het gewenste moment, gebracht naar de bouwlocaties, waar deze door eigen teams van (zink)specialisten wordt aangebracht.  


Jouw uitdaging

Al het soldeerwerk gebeurt allemaal in eigen huis. Je krijgt dus de kans om te leren solderen in de praktijk waarbij veiligheid voorop staat. Je leert dan ook veiligheidsregels toepassen, zodat iedereen op de werkvloer veilig is. Daarnaast ontdek je hoe je met verschillende metalen kunt werken en hoe je ze aan elkaar kunt solderen. Dit helpt je om een echte expert te worden! Er wordt gewerkt met geavanceerde gereedschappen en apparatuur, waardoor je soldeerwerk van topkwaliteit kunt maken.

Je komt in een team van ervaren mensen te werken, waarbij samenwerken en van elkaar leren centraal staat. Daarnaast wil Bouwmetaal jou een flexibele leeromgeving bieden waarin jij de mogelijkheid hebt om aan te geven wat je graag zou willen leren!


Klaar om jouw passie voor techniek om te zetten in actie en de handen uit de mouwen te steken?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

15 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page