top of page

Meewerkstage Omgekeerd Bouwen | Technicus Hout & Restauratie

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023

Als zusterbedrijf van Kamphuis Sloopwerken zet Omgekeerd Bouwen zich in om van sloopwerkzaamheden een duurzame en circulaire activiteit te maken. Bij ons leer je hoe je van een berg afval een bron van nieuwe grondstoffen maakt.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Als stagiair bij Omgekeerd Bouwen krijg je de kans om materialen uit de sloop een nieuw leven te geven en deze vervolgens te verkopen aan klanten. Tijdens deze meewerkstage leer je hoe je materialen op de werkplaats kunt renoveren en gereed kan maken voor de verkoop. Je werkt samen met het team om te bepalen welke materialen geschikt zijn voor verkoop en welke nog verder moeten worden bewerkt. Je krijgt ook de kans om je verkoopvaardigheden te ontwikkelen door klanten te helpen bij het vinden van het juiste materiaal dat zij nodig hebben. Je zult betrokken zijn bij het plaatsen van producten op de website en het beantwoorden van vragen van klanten.


Kortom, als jij geïnteresseerd bent in een stage bij Omgekeerd bouwen en het renoveren en verkopen van materialen uit de sloop, dan is deze stage perfect voor jou!


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Omgekeerd Bouwen? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page