top of page

Meewerkstage Omgekeerd Bouwen

Bijgewerkt op: 10 mei

Wil jij graag stage lopen bij een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzaamheid en hergebruik van materialen? Dan is een meewerkstage bij Omgekeerd Bouwen wellicht iets voor jou! Als zusterbedrijf van Kamphuis Sloopwerken zet Omgekeerd Bouwen om materialen uit de sloop weer een tweede leven te geven.

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Als stagiair bij Omgekeerd Bouwen krijg je de kans om materialen uit de sloop een nieuw leven te geven en deze vervolgens te verkopen aan klanten. Tijdens deze meewerkstage leer je hoe je materialen op de werkplaats kunt renoveren en gereed kan maken voor de verkoop. Je werkt samen met het team om te bepalen welke materialen geschikt zijn voor verkoop en welke nog verder moeten worden bewerkt. Je krijgt ook de kans om je verkoopvaardigheden te ontwikkelen door klanten te helpen bij het vinden van het juiste materiaal dat zij nodig hebben. Je zult betrokken zijn bij het plaatsen van producten op de website en het beantwoorden van vragen van klanten.


Kortom, als jij geïnteresseerd bent in een stage bij Omgekeerd Bouwen en het renoveren en verkopen van materialen uit de sloop, dan is deze stage perfect voor jou!


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering/Omgekeerd Bouwen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page