top of page

Meewerkstage Technicus Engineering Werktuigkundige Installaties

Ben jij een creatieve en technisch onderlegde student met een passie voor het vertalen van ideeën naar technische tekeningen? En ben jij klaar om een rol te spelen in de wereld van bouwprojecten met een focus op prefab constructies? Dan is dit jouw kans!


Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Tijdens deze stage krijg je de kans om gedetailleerde technische 3D tekeningen te creëren voor uiteenlopende projecten op het gebied van werktuigkunde, met een focus op Building Information Modeling (BIM). Dit omvat het gebruik van BIM-software om technische gebouw gebonden installaties te visualiseren en te ontwerpen die rekening houden met prefab elementen en modules. Je speelt ook een rol in het vertalen van technische specificaties en klantwensen naar innovatieve ontwerpen. Je denkt creatief en draagt bij het aan het optimaliseren van technische oplossingen.


Ben jij klaar om jouw creativiteit en technische vaardigheden te laten bloeien bij Loohuis?


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


0 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page