top of page

Stage op de bouw!

Bijgewerkt op: 26 sep. 2022Op zoek naar een stage waar jij ervaring op kan doen in de bouw? Dat kan bij Bouwmetaal! Wij zorgen er namelijk voor dat jij tijdens je stage kan ondervinden of een leverancier in de bouw (zoals Bouwmetaal) de plek is voor jou!


Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.

Jouw uitdaging

Bij Bouwmetaal ga jij op de bouw aan de slag met het inmeten van de bestaande situatie van een bouwproject. Zo bepaal jij wat de maatvoering moet zijn van het materiaal dat jij later zelf gaat plaatsen op het project. Alles wat je binnen kan voorbereiden, hoef je buiten niet te doen. Daarom worden er bij Bouwmetaal zoveel mogelijk werkbonnen prefab voorbereid. Dit geeft een voordeel in de planning, maar ook in de kwaliteit van de uitvoering. En tijdens jouw stage ben jij samen met je collega medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering. Van detail tot montage! De materialen waar je mee gaat werken zijn: - Hout - Zink - Aluminium - Aluminium Composiet - Staal.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page