top of page

Stage op de bouw!

Op zoek naar een stage waar jij ervaring op kan doen in de bouw? Dat kan bij Bouwmetaal! Wij zorgen er namelijk voor dat jij tijdens je stage kan ondervinden of een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prefab dak- en gevelbedekkingen (zoals Bouwmetaal) de plek is voor jou!


Wie wij zijn? Bouwmetaal is een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van prefab metalen dak- en gevelbedekkingen.


Jouw uitdaging

Bouwmetaal houdt zich bezig met het vervaardigen van bijzonder mooi maatwerk. Bij Bouwmetaal worden prefab vervaardigde dak- en gevelbekledingen uit allerlei metalen, na voorbereiding in de werkplaats, op het juiste moment naar de bouwlocaties gebracht. Op de bouwlocaties worden deze door eigen teams van specialisten aangebracht.


Tijdens jouw stage bij Bouwmetaal ben jij samen met je collega medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering. Van detail tot montage! De materialen waar je mee gaat werken zijn: hout - zink - aluminium- aluminium Composiet- staal.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page