top of page

Stage Project Engineer

Ben jij klaar voor een uitdagende meewerkstage waarin jij meewerkt aan het ontwerp en de technische realisatie van projecten? Bij Loogisch krijg je de kans om je passie voor techniek in de praktijk te brengen en samen te werken aan innovatieve oplossingen!

Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

Tijdens jouw stage als Project Engineer bij Loogisch werk je nauw samen met de andere engineers en teamleden om het project voor de klant succesvol te voltooien. Je bent betrokken bij het ontwerpen en het realiseren van technische systemen. Natuurlijk ben je ook betrokken bij het oplossen van technische uitdagingen die zich voordoen tijdens het project.


Word jij onze nieuwe stage-collega? Een teamspeler, vol ideeën en energie om samen innovatieve projecten tot een succes te maken?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page