Stage Project Engineer

Bijgewerkt op: 23 mei


Wil jij een vliegende start maken in het IT-werkveld? En ben jij op zoek naar een stageplek? Dan is dit de Loogische stap! Bij Loogisch krijg jij de mogelijkheid om tijdens je stage als Project Engineer voor de afdeling Communicatie & IT aan de slag te gaan.


Wie wij zijn? Met 30 jaar ervaring ziet Loogisch Communicatie & Beveiliging Fleringen betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie- en IT-oplossingen en een optimale beveiliging van onze woon- en werkomgeving als vanzelfsprekend. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode neemt jouw begeleider je mee op pad om alle kneepjes van het vak te leren. zo leer jij de projecten van A tot Z voor te bereiden, te organiseren en te plannen. Samen met een vakkundig team ben jij medeverantwoordelijk voor projectwerkzaamheden aan de verschillende communicatie en IT-systemen. Ga jij de uitdaging aan?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding van 400 euro

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten?

Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven