top of page

Stage project monteur beveiliging

Bijgewerkt op: 29 apr.

Ben jij op zoek naar een stage waar jij je verder kan ontwikkelen als project monteur beveiliging en volg jij een opleiding richting de Elektrotechniek of Expert IT Systems and Devices, maar vind je het leuk om meer hands-on en op locatie bezig te zijn? Dan ben je aan het juiste adres want een leerzame stageplek, dat hebben wij!

Wie wij zijn? Wij zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat techniek kan betekenen voor wonen, werken en de zorg. Technische oplossingen moeten de wereld makkelijker maken. Bij Loogisch vinden we dat logisch. Daarom laten wij techniek voor je werken. Altijd en overal. Voor communicatie, IT, beveiliging, domotica en zorgtechnologie. Daar waar techniek telt. Wij zetten techniek aan het werk. Doe je mee?


Jouw uitdaging

Tijdens jouw stageperiode ga jij met jouw begeleider op pad om ervaring op te doen in hoe alarmsignaleringsystemen, brandmeld- en ontruimingssystemen, camera-observatiesystemen, toegang controlesystemen, (zorg) domotica en IoT-oplossingen werken. Ook leer je hoe deze systemen gemonteerd en gecontroleerd moeten worden zodat de klant straks een beveiligingssysteem heeft die werkt. Jij leert dus tijdens je stageperiode bij Loogisch hoe om te gaan met technische systemen voor beveiliging en veiligheid. Hoe deze systemen zijn opgebouwd en waarom ze zo functioneren. Bij Loogisch krijg je dan ook de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen.


Grijp jij die kans? Laten we snel een kop koffie drinken! 


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loogisch? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

27 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page