top of page

Stage uitvoerder sloop

Bijgewerkt op: 10 mei


Ben jij geïnteresseerd in de wereld van Sloop? Wil jij weten hoe Kamphuis Sloopwerken hierin te werk gaat en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze stage als uitvoerder sloop bij Kamphuis iets voor jou!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Tijdens deze stage als uitvoerder sloop krijg je de kans om te ontdekken of je een echte ‘sloopfanaat’ bent. Je gaat werken op verschillende locaties, waarbij je leert hoe je een sloopproject uitvoert en hoe je dit op een veilige en efficiënte manier doet. Je komt erachter wat er allemaal bij het slopen van een gebouw komt kijken. Tijdens jouw stageperiode werk je in een team van enthousiaste collega’s en krijg je de mogelijkheid om veel te leren en ervaring op te doen in praktijk.Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page