top of page

Stage sloopspecialist

Bijgewerkt op: 29 apr.


Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van sloop en wil je Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering van dichtbij ervaren? Durf jij de uitdaging aan te gaan en je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze stage bij Kamphuis jouw kans!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Tijdens deze meewerkstage in de sloop krijg je de unieke kans om deel te nemen aan sloopprojecten op verschillende locaties en te ontdekken of je een echte ‘sloopfanaat’ bent. Je zult leren hoe je deze projecten uitvoert, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op tijd en op een veilige en correcte manier worden uitgevoerd.


Tijdens jouw stageperiode werk je in een team van enthousiaste collega’s en krijg je de mogelijkheid om veel te leren en ervaring op te doen in praktijk.


Klaar om de wereld van sloop met eigen ogen te zien? Pak deze kans en maak van je stage een sloopavontuur!Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page