top of page

Stage uitvoering werkplaats/buitendienstmonteur OWK

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan het realiseren van hoogwaardige kunststof en aluminium kozijnen? Dan is dit de stage voor jou!


Bij OWK streven we naar een goede kwaliteit van onze producten en als werkplaatsmedewerker of buitendienstmonteur speel jij een belangrijke rol bij het maken en plaatsen van de kozijnen.

Wie wij zijn? OWK produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten weten mensen ze goed te vinden!


Jouw uitdaging

Als werkplaatsmedewerker of buitendienstmonteur mag je veel verschillende dingen doen. Je gaat meehelpen met het maken en in elkaar zetten van kozijnen in onze werkplaats in Geesteren. Daar werk je samen met ervaren mensen en leer je hoe je machines en technieken kunt toepassen. Ook ga je naar projectlocaties om de kozijnen te plaatsen, waar je leert omgaan met allerlei gereedschap en materialen. Een mooie kans dus om praktijkervaring op te doen en bij te dragen aan het succes van gave projecten in een leuke en gezellige werkomgeving!


Wil jij deel uitmaken van het team van OWK en bijdragen aan mooie projecten?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij OWK Ramen & Deuren? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page