top of page

Stage werktuigbouwkunde

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023

Ben jij op zoek naar een stageplek die niet saai is en veel afwisseling heeft? Dan zit je met deze stage bij Kamphuis op de juiste plek!


Als werktuigbouwkunde student stage lopen bij een sloop- en asbestsaneringsbedrijf? Jazeker, dat kan! Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering BV heeft namelijk haar eigen technische dienst. Zij dragen zorg voor alle techniek binnen Kamphuis. Hierdoor biedt Kamphuis stageplekken met een grote diversiteit aan technische werkzaamheden!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?
Jouw uitdaging

Van het opbouwen van nieuwe bouwmachines tot reparatie en onderhoud van allerlei soorten materieel en gereedschappen. Een constructie bouwen voor een specifiek project of storing zoeken hydraulisch, elektrisch of mechanisch. Jij doet bij Kamphuis ervaring op in verschillende vakgebieden!


Met jouw dosis enthousiasme, interesse in de techniek en oplossingsgerichtheid moet dat helemaal goed komen. En niet geheel onbelangrijk; je loopt stage in een erg gezellig team! Daarnaast is Kamphuis altijd op zoek naar mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Dus kun je hier ook tijdens je stage misschien wel een steentje aan bijdragen. Tijdens jouw stage wordt jij ook nog eens extra begeleid. Niet alleen door je collega bij Kamphuis, maar ook door de Innovatiehub Tubbergen.Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page