top of page

Stage werktuigbouwkunde


Als werktuigbouwkunde student stage lopen bij een sloop- en asbestsaneringsbedrijf? Jazeker, dat kan! Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering BV heeft namelijk haar eigen technische dienst. Zij dragen zorg voor alle techniek binnen Kamphuis. Hierdoor biedt Kamphuis stageplekken met een grote diversiteit aan technische werkzaamheden!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?
Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een stageplek die niet saai is met veel afwisseling? Dan zit je bij Kamphuis zeker op de juiste plek. Van het opbouwen van nieuwe bouwmachines tot reparatie en onderhoud van allerlei soorten materieel en gereedschappen. Een constructie bouwen voor een specifiek project of een storing zoeken. Hydraulisch, elektrisch of mechanisch. Jij doet bij Kamphuis ervaring op in verschillende vakgebieden! Daarnaast is Kamphuis ook altijd op zoek naar mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. En tijdens jouw stage mag jij daar een steentje aan bijdragen!


Met jouw dosis enthousiasme, interesse in techniek oplossingsgerichtheid en het gezellige team van Kamphuis moet dat helemaal goedkomen!Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar Hubmanager Anne-Fleur Theussing. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Anne-Fleur staat graag voor je klaar!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page