top of page
DSC_0531_edited_edited.jpg

NIEUWE AANGESLOTEN

BEDRIJVEN

Samen talent binden

Na een succesvolle periode van zes jaar slaan we de handen ineen om onze dienstverlening uit te breiden naar meer bedrijven in de gemeente Tubbergen. Want samen bereiken we meer dan alleen. We vormen nu een grotere groep aan bedrijven die gezamenlijk talent in de regio willen binden en kennis willen delen. De nieuwe aangesloten bedrijven zijn Robuust Digital, Groothuis Handel, Studio Damhuis en OWK Ramen & Deuren.

Stages op maat

De Innovatiehub Tubbergen ontzorgt deze bedrijven bij het aantrekken van talent uit diverse studierichtingen. Samen formuleren we de stageopdrachten en zetten deze uit om geschikte studenten te werven. Maar het houdt niet op bij het matchen van studenten met bedrijven. Wij bieden ook ondersteuning bij de begeleiding van studenten gedurende de stage- of afstudeerperiode.

Bob Olde Hampsink en Sander Tijink, eigenaren van Robuust Digital vertellen: "We zijn een relatief jong en klein bedrijf en hebben nog geen ervaring met stagiaires, dus we maken graag gebruik van de connecties en begeleiding van de Innovatiehub. We werken al voor veel bedrijven in de hub, dus toen we ons konden aansluiten waren we direct enthousiast."

MEER NIEUWS

ONS KANTOOR
IN DE MAAK
NIEUWS
5 FEBRUARI 2024
INNOVATIEHUB TUBBERGEN HELPT ONDERNEMERS BIJ HET VINDEN VAN JONG TALENT
NIEUWS
15 JUNI 2023
bottom of page