Creatieve marketing stage

Bijgewerkt op: 3 aug.


Ben jij het creatieve brein achter ieder project?

Barst jij van de goede ideeën? Houd jij van initiatief nemen? En ben jij opzoek naar een diverse en veelzijdige stage, waarin je ook eigen verantwoordelijkheden krijgt en geen dag saai is? Zoek dan niet verder, want dan is de Innovatiehub Tubbergen op zoek naar jou!


Wie wij zijn? Wij zijn de Innovatiehub in Tubbergen. Dé plek voor stages en afstudeeropdrachten. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?Jouw uitdaging

Wordt jij enthousiast van het maken van content? Wil jij je verder ontwikkelen als marketing stagiair en heb jij verfrissende, creatieve ideeën? Als marketing stagiair zal jij ondersteunen bij het maken van content voor vier bedrijven. Je gaat helpen bij het vergroten van de online zichtbaarheid en het versterken van het employer brand. Het optimaliseren van de social mediakanalen zal dan ook een belangrijke rol gaan spelen. Denk aan het schrijven van creatieve teksten, gave graphics en het verzamelen van sprekende foto’s en video’s.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub


Ga jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij de Innovatiehub Tubbergen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven