top of page

Optimalisatie van de werkplaats bij OWK in Haaksbergen

Bijgewerkt op: 26 apr.

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor procesverbetering en efficiëntie? Heb je altijd al willen bijdragen aan het optimaliseren van de productie bij een toonaangevend bedrijf in ramen, kozijnen en deuren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie wij zijn? OWK produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland, maar ook daarbuiten weten mensen ze goed te vinden!


Wij zijn een vooraanstaand producent van hoogwaardige kunststof en aluminium ramen en deuren met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Als onderdeel van het streven naar voortdurende verbetering, zijn we op zoek naar een gemotiveerde student om ons te helpen bij het stroomlijnen en efficiënter maken van onze werkplaatsprocessen.


Jouw uitdaging

Als stagiair of afstudeerder ligt jouw uitdaging in het optimaliseren van onze werkplaats. Je gaat diep in op de huidige lay-out en processen, identificeert knelpunten en stelt efficiëntieverbeteringen voor. Daarnaast onderzoek je materiaalopslag en -beheer in de werkplaats en evalueer je het proces van het retourneren van ongebruikte materialen. Ook neem je de overweging van het implementeren van geavanceerde opslagsystemen mee. Je zult nauw samenwerken met ons team en met jouw inspanningen bijdragen aan een meer gestroomlijnde en geoptimaliseerde werkomgeving!


Ben jij klaar voor deze uitdaging om bij te dragen aan een gestroomlijnde werkomgeving voor ons?

Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de Innovatiehub

Ga jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij OWK Ramen & Deuren? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page