top of page

Houd jij Kamphuis veilig?

Wist jij dat bedrijven uit de sloopbranche vaak te maken hebben met complexe uitdagingen op het gebied van veiligheid. Nee? Nou, daar kan jij tijdens jouw stage of afstuderen gauw genoeg achter komen. Want Kamphuis Sloopwerken staat voor een grote uitdaging die jouw hulp nodig heeft! Bij Kamphuis is veiligheid topprioriteit. We hebben vaak te maken met uitdagende omstandigheden en daarom moeten we voortdurend de juiste afwegingen maken om de veiligheid van onze mensen en omgeving te waarborgen. Help jij onze veiligheidsstandaarden naar een hoger niveau te tillen? 


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen? Dan is het goed om ook even een kijkje te nemen bij Omgekeerd Bouwen. Een merk die sterk in opkomst is en tweedehands bouwmaterialen verkoopt. Bouw jij mee aan een circulaire toekomst?


Jouw uitdaging

We willen niet alleen de gezondheid van onze werknemers beschermen, maar ook een voorloper zijn op het gebied van veiligheid in de sloopindustrie. Dat vinden Peppi en Kokkie van Kamphuis maar al te belangrijk. https://www.facebook.com/reel/1521546618405141. Daarom is het ook essentieel om onze medewerkers bewust te maken van de gevaren en de maatregelen die genomen moeten worden. Jouw uitdaging ligt bij het onderzoeken van een breed scala aan veiligheidskwesties binnen de sloopprojecten en het verkennen van verschillende om de veiligheid en het bewustzijn binnen Kamphuis over veiligheid te verbeteren.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

7 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page