top of page

Vereenvoudigen van het inwerkproces voor modulaire bouw

Bijgewerkt op: 6 mei

Ben jij klaar om de drempels voor nieuwe medewerkers bij Loohuis te verlagen en hen te helpen op een gestructureerde en consistente manier ervaring op te laten doen?


Bij Loohuis Modulair wordt het voorbereidingsproces voor modulaire bouw- en installatietechniek momenteel op verschillende locaties uitgevoerd. Dat betekent dat verschillende onderdelen van het proces verspreid plaatsvinden, wat een uitdaging kan vormen voor nieuwe instromers. Het ontbreken van een duidelijke structuur maakt het lastig voor hen om consistente ervaring op te doen. Nieuwe medewerkers worden direct geconfronteerd met verschillende aspecten van het proces, zonder een helder pad om stap voor stap in te stromen en geleidelijk ervaring op te bouwen. Dit kan een drempel vormen voor hun effectieve integratie in het team.

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Aan jou de taak om onderzoek te doen naar het creëren van een werkproces dat nieuwe instromers in staat stelt om op een gestructureerde en consistente manier ervaring op te doen en zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit houdt in dat je nadenkt over hoe het werkproces kan worden georganiseerd om nieuwe medewerkers stap voor stap te begeleiden en op te leiden, beginnend met meer repeterend werk en geleidelijk aan complexere taken toe te voegen. Je zult onderzoek doen naar de best practices binnen de sector en vergelijkbare industrieën om effectieve strategieën te identificeren. Vervolgens ga je concrete aanbevelingen en verbetervoorstellen ontwikkelen om het werkproces te herstructureren, met als doel een soepele en effectieve integratie van nieuwe medewerkers mogelijk te maken.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze stage perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Loohuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page