top of page

Herbestemming van materialen uit sloopprojecten

Ben jij een creatieve student met passie voor kunst en duurzaamheid? Dan hebben we bij Kamphuis Sloopwerken een spannende uitdaging voor jou! We hebben een diversiteit aan materialen die afkomstig zijn van sloopprojecten en die we graag hoogwaardig willen inzetten. Daarom zijn wij erg benieuwd of de creatieve sector een bestemming kan bieden voor deze materialen. Wij hopen samen met jou te kunnen ontdekken hoe we deze materialen kunnen transformeren tot nieuwe artistieke creaties!


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen? Dan is het goed om ook even een kijkje te nemen bij Omgekeerd Bouwen. Een merk die sterk in opkomst is en tweedehands bouwmaterialen verkoopt. Bouw jij mee aan een circulaire toekomst?


Jouw uitdaging

Jouw taak is om samen met ons te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om onze sloopmaterialen een tweede leven te geven. Denk aan het omtoveren van oude bouwmaterialen tot kunstwerken, of het hergebruiken van sloophout voor unieke meubelstukken. In onze werkplaats met diverse houtbewerkingsmachines staat alles klaar voor jou. Hierbij kun je vrijkomende materialen uit de sloop opnieuw inzetten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om in ons circulair ambachtscentrum aan de slag te gaan met je eigen creatieve bedrijf. Kortom, laat je creativiteit de vrije loop en help ons de grenzen van herbestemming te verkennen.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page