top of page

Meewerkstage werkvoorbereider

Bijgewerkt op: 29 apr.


Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage als werkvoorbereider bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek? Dan hebben wij bij Loohuis Installatietechnieken dé stage voor jou!

Wie wij zijn? Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp, Tubbergen, Vriezenveen en Rheine (D). Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?Jouw uitdaging

Als stagiair werkvoorbereider bij Loohuis Installatietechnieken ben jij een belangrijk onderdeel van het projectteam. Jij ondersteunt bij het voorbereiden en uitvoeren van projecten door te helpen bij de planning, inkoop en logistiek. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het controleren van tekeningen, opstellen van offertes en het verbeteren van de processen en procedures binnen de afdeling. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat projecten soepel en efficiënt verlopen. Deze stage biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Loohuis Installatietechnieken? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page