top of page
WhatsApp Image 2022-06-21 at 10.13.29 AM.jpeg

"HET GAF ME VERTROUWEN"

Ik ben Lotte Finke, 23 jaar oud en woon in Geesteren. Via de Innovatiehub Tubbergen heb ik mijn afstudeeronderzoek van de opleiding Technische Bedrijfskunde kunnen doen bij Kamphuis. Mijn onderzoek richtte zich op het optimaliseren van het afvalscheidingsproces van sloopprojecten.

De Innovatiehub was tijdens mijn afstudeerperiode zeker van toegevoegde waarde. Het was fijn om een extra begeleider te hebben die ook goed zicht had op de eisen van school. Ik heb veel kunnen sparren met mijn extra begeleider, wat mij ook veel vertrouwen heeft gegeven.

Schermafbeelding 2022-06-15 153809.png
Mijn uitdaging

​Een uitdaging tijdens mijn afstudeeronderzoek was om de balans te vinden tussen de verwachtingen van school en de verwachtingen van Kamphuis. Hier heb ik veel over kunnen sparren met Anne-Fleur, wat me heeft geholpen om deze balans beter te vinden.

De hub middagen zorgden voor een leuke afwisseling, waar het ook mogelijk was om met de andere studenten te sparren en ervaringen te delen. Tijdens deze middagen hebben we ook een aantal leuke en leerzame workshops gehad.

Extra ondersteuning

​Ik zou de Innovatiehub Tubbergen zeker aanraden aan andere studenten die op zoek zijn naar een stage of afstudeeropdracht.

 

Niet alleen biedt het extra ondersteuning en een kans om extra te sparren tijdens je stage of afstuderen, maar ook zorgen de hub middagen voor een welkome afwisseling. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om bij meerdere bedrijven te kijken.

287192320_984454895599683_2473887345391965220_n.jpg
Meer dan een werkplek

Na mijn afstuderen ben ik bij Kamphuis gaan werken. Voor mij

is Kamphuis meer dan alleen een werkplek; het is een gezellig

familiebedrijf met een prettige sfeer, wat ik erg waardeer. Bovendien spreken de werkzaamheden van Kamphuis me enorm aan. Ik heb de kans gekregen om te onderzoeken waar mijn kracht ligt en welke werkzaamheden goed bij mij passen, wat mijn keuze om hier te blijven versterkte.

MEER VERHALEN

WhatsApp Image 2023-02-09 at 13.57_edited.jpg
HET VERHAAL VAN MENNO
"IK HEB EEN CONTRACT AANGEBODEN GEKREGEN"
bottom of page