top of page
Foto 5.jpg

"IK HEB EEN CONTRACT
AANGEBODEN GEKREGEN"

Mijn naam is Menno Hesselink, ik ben 26 jaar oud. Tijdens mijn stage en afstudeerperiode bij Bouwmetaal heb ik me gericht op het analyseren van de doorlooptijden van zowel materialen als projecten. Dit was van belang omdat Bouwmetaal hier betere inzichten in wilde hebben.

WhatsApp Image 2023-04-06 at 08.51.14 (1).jpg
Coaching

Naast het controleren van het verslag op taal- en spelfouten, ondersteunt de Innovatiehub ook bij het bepalen van de onderzoeksrichting. Tijdens het onderzoeksproces sta je vaak voor lastige keuzes. Daarom is het fijn om niet alleen met de bedrijfsbegeleider, maar ook met de Innovatiehub te overleggen.  

De Innovatiehub heeft hier ook veel ervaring in.

Inzicht en ondersteuning

Tijdens de stageperiode krijg je niet alleen inzicht in je eigen stagebedrijf, maar ook in de andere bedrijven die aangesloten zijn bij de Innovatiehub. Daarnaast kunnen de bedrijven ook helpen bij het onderzoek door hun ervaringen te delen. Dit leidt ook tot een win-winsituatie voor de bedrijven.

Ik zal de Innovatiehub zeker aanraden aan studenten vanwege hun interessante excursies. Bovendien is de begeleiding van de Innovatiehub zeer aan te bevelen vanwege de uitgebreide ervaring van de medewerkers.

Schermafbeelding 2023-05-24 153342.png
Baan aangeboden

Bij het zoeken naar een stage vond ik Bouwmetaal een interessant bedrijf vanwege de vele mooie  projecten waar ze aan werken. Gedurende mijn stage- en afstudeerperiode kreeg ik de kans om binnen het bedrijf mee te werken, wat heeft geleid dat Bouwmetaal mij een contract heeft aangeboden.

MEER VERHALEN

Lotte_edited.jpg
HET VERHAAL VAN LOTTE
"HET GAF ME VERTROUWEN"
bottom of page