top of page

Meewerkstage werkvoorbereiding in de sloop- en asbestbranche

Ben jij benieuwd naar de praktische kant van Bouwkunde? En wil jij ontdekken hoe gebouwen worden ontmanteld, materialen worden hergebruikt en terreinen worden klaargemaakt voor nieuwe projecten?


Bij Kamphuis Sloopwerken krijg jij de kans om een keer aan de andere kant van de tafel te zitten en de laatste levensfase van een bouwproject van dichtbij te bekijken. Daarnaast leer je hoe waardevolle materialen uit de sloop worden gerecycled en hergebruikt, waarmee sloopbedrijven een cruciale rol spelen in de circulair economie.


Maar dat is niet alles. Ook in de wereld van asbest, een uitdaging op zich, kom je als assistent-projectleider voor interessante vraagstukken te staan. Van het identificeren en veilig werken tot het waarborgen van de gezondheid van werknemers en omwonenden. Bij Kamphuis Sloopwerken krijg je de kans om deze complexe materie van dichtbij te ervaren en te leren.


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen? Dan is het goed om ook even een kijkje te nemen bij Omgekeerd Bouwen. Een merk die sterk in opkomst is en tweedehands bouwmaterialen verkoopt. Bouw jij mee aan een circulaire toekomst?


Jouw uitdaging

Als assistent-projectleider in de sloop- en asbestsector ben je betrokken bij diverse aspecten van projectmanagement. Je loopt niet alleen mee met de projectleider, maar je krijgt ook je eigen projecten toegewezen om voor te bereiden en te begeleiden tijdens de uitvoering. Tijdens jouw stage sta jij in contact met onze collega’s, toezichthouders en opdrachtgevers en werk je gezamenlijk aan een vlot verloop van het project. Ben jij de spil die ervoor zorgt dat een project zo efficiënt mogelijk verloopt?Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Kamphuis? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

0 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page