top of page

Stage detailhandel

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de detailhandel? Wil jij graag meer leren over duurzaamheid en circulaire economie? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

1 april heeft Omgekeerd Bouwen de shop-in-shop bij de Kringloop De Beurs geopend. In deze shop-in-shop verkopen ze diverse producten die rechtstreeks afkomstig zijn van de sloop. Daarnaast kun je daar ook zien wat je allemaal met de vrijgekomen, tweedehands, bouwmaterialen kan doen.


Als stagiair(e) bij Omgekeerd Bouwen krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden in praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen. Je werkt mee in de Shop-in-shop bij de Kringloop De Beurs, waar je klanten helpt bij het vinden van de juiste producten en zorgt voor een nette en overzichtelijke winkel.


Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Je krijgt extra begeleiding bij je stageopdracht van de Hubmanager

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Is deze stage jou op het lijf geschreven en wil jij het liefst meteen al beginnen bij Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering/Omgekeerd Bouwen? Laat het ons weten! Hoe? Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar projectmanager Maud Tijscholte. Vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer weten? Maud Tijscholte staat graag voor je klaar!


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page