top of page

Stage KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu)

Bijgewerkt op: 31 okt. 2023


Ben jij op zoek naar een stage waar jij je verder kan ontwikkelen op het gebied van veiligheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want bij Kamphuis Sloopwerken zijn we op zoek naar een stagiair(e) KAM.


Wie wij zijn? Al meer dan een halve eeuw zet Kamphuis de toon op het gebied van Sloopwerken en Asbestsanering. Het sloopbedrijf dat Gerard Kamphuis in 1953 oprichtte is inmiddels een begrip in de branche. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Jouw uitdaging

Als KAM stagiair(e) ben jij binnen Kamphuis Sloopwerken de spin in het web wanneer het gaat om kwaliteitszaken, arbeidsomstandigheden en milieuzaken. Jij ondersteunt de KAM-coördinator bij het plannen, coördineren en bewaken van alle activiteiten met betrekking tot KAM. Jij bent tijdens jouw stage medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteit en veiligheidsbeleid binnen Kamphuis Sloopwerken.Dit bieden wij jou!

  • Een stagevergoeding

  • Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen

  • Een praktijk- én procesbegeleider. Dat betekent dat je extra begeleiding krijgt van de talentcoach

  • Een ontwikkelprogramma met leuke workshops, gastsprekers en bedrijfsbezoeken samen met de andere jonge talenten binnen de hub

  • Een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven binnen de InnovatiehubGa jij de uitdaging aan?

Denk je dat deze opdracht perfect bij jou past en wil je het liefst meteen aan de slag bij Bouwmetaal? Laat het ons weten! Hoe? Stuur je CV en motivatie naar talentcoach Femke Snijders. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie? Femke Snijders staat graag voor je klaar.

29 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page